Geschiedkundige Vereniging

Het Land van Aalst

 
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com
BIBLIOGRAFIE 2016

Begin augustus 2018 rondden wij onze bibliografie 2016 af. U kan deze hier downloaden in word of in pdf. In een inleidend woord lichten wij de stand van zaken en de toekomstplannen i.v.m. onze bibliografie toe.
         De bibliografische overzichten vanaf 1988 tot 2016 zijn opgeslagen in een elektronische database met zo een 17.000 titelbeschrijvingen van monografieŽn, bijdragen en tijdschriftartikels. Deze database is momenteel (nog) niet online raadpleegbaar, maar binnen werkbare limieten kan u hier bibliografische bevragingen formuleren. U krijgt dan een overzicht van titels in word-formaat.


ter herinnering:

Vanaf jaargang 2019 gaat ons tijdschrift de digitale weg op. Wij hebben sinds meerdere jaren naast ons driemaandelijks, gedrukt tijdschrift een occasioneel verspreide elektronische nieuwsbrief. Een gratis inschrijving op deze nieuwsbrief stond volledig los van een betalend abonnement. Heel wat abonnees zijn ook nieuwsbrieflezers maar lang niet allemaal. In de toekomst is het belangrijk dat wij u allen (ook de louter geÔnteresseerden) kunnen bereiken, o.a. omdat wij via de elektronische nieuwsbrief het verschijnen van een nieuw nummer zullen aankondigen, met inhoud en een korte abstract van de artikels. Het enige wat u hoeft te doen is op https://laposta.nl/f/ssun3fbhafz5 uw e-mailadres in te voeren. Eventueel ook naam en voornaam, maar dat is allerminst een verplichting. En uiteraard kan u zich te allen tijde uitschrijven.